Kunderne - Den Ultimative Test

Hos SM Solutions tror vi på at der er ét mål for succes - kundernes mening om arbejdet efter vi er færdige. Se hvad nogle har vores kunder har udtalt herunder. Alle referencer er til rådighed for yderligere information på anmodning.

Kontakt os i dag - og hør hvordan I kan blive vores næste glade kunde.

Super-Smoke.com

"SM Solutions har været en rigtig god samarbejdspartner fordi de ikke nøjes med at lave noget der lige akkurat virker. SM Solutions går efter den bedste løsning hver gang, og har masser af ideer og inputs til hvordan forskellige opgaver kan løses

Vælger du at samarbejde med SM Solutions får du ikke bare en programmør der gør det du beder dem om, men en selvstændig arbejdsmaskine der sørger for at lave den bedste løsning hver gang, og som klarer alle problemer der måtte opstå i processen."

Philip Løvland, Ejer

Os og Co

"SM Solutions skiller sig ud med deres kompetence og engagement. Vi har samarbejdet med dem over flere opgaver, og de forstår at følge opgaven HELT til dørs hver gang. Uanset hvilket sprog din server eller kode taler, løser de ikke kun opgaven, men kommer også med input som bidrager til det endelige resultat.

 

Søger du en samarbejdspartner hvor service og resultat går hånd-i-hånd, kan vi varmt anbefale SM Solutions som samarbejdspartner."

 

Peter Krogh / Os&Co

Kontakt Mig

Name:
E-mail:
Message:

 

SM Solutions - Technologies and credentials