Få en ny professionel firma hjemmeside

Hos SM Solutions har vi stor erfaring i design og programering af professionelle firma hjemmesider. Vi kan forestå hele opgaven selv, eller vi kan samarbejde med jeres designer eller reklamebureau for at få programmeret den nye hjemmeside.

Vi anbefaler, at hjemmesiden programmeres i et såkaldt Content Management System (CMS), der giver jer mulighed for selv at opdatere og fornye jeres hjemmeside på en meget brugervenlig måde. På sigt giver det en bedre hjemmeside og bedre driftsøkonomi da i selv kan vedligeholde indholdet på hjemmesiden uden at skulle betale for det.

Vi bruger oftest det anmelderroste open source CMS der hedder Umbraco. Umbraco er udviklet i danmark, men bruges af store of små virksomheder i hele verden, også nogle af de mest trafikerede hjemmesider på internettet, inklusive Microsofts eget udviklersite www.asp.net. Umbraco er desuden meget brugervenligt, og så er det gratis at bruge, så der er ikke noget der hedder månedlige abonnementsbetalinger, opsigelsesvarsler, eller andre irritationer.

Programmering af en hjemmeside er lidt ligesom at få renoveret et hus. Det er meget svært for de fleste at forholde sig til andet, end det der er synligt på overfladen. Det kan se nok så pænt ud, men hvis ikke teknikken bagved er lavet rigtigt, så kan der hurtigt opstå problemer. 

I modsætning til et hus, er det heldigvis let at teste god programmering på nettet. Organisationen W3C, der administrerer standarderne på nettet, har et validator værktøj, der hurtigt kan afsløre om en webside indholder fejl. Det er naturligvis ikke altid den hele og skinbarlige sandhed, men det er bestemt et godt værktøj til at teste hjemmesidens programmeringsmæssige kvalitet.

Validatoren findes på: http://validator.w3.org/

Test jeres firmahjemmeside i dag - du kan blive overrasket over hvor mange fejl selv en tilsyneladende pæn hjemmeside har. Fejlene kan måske ikke ses - men de kan påvirke besøgende der bruger andre browsere, eller jeres placering på Google.

Vi tror på det gode håndværk når det gælder webprogrammering, og vi leverer aldrig en løsning vi ikke selv ville acceptere. Al vores kode overholder de strengeste standarder og valideres uden fejl. Kontakt SM Solutions i dag, og få en snak om gode gamle dyder inden for det fagre nye fag. Kvalitet, Ære, Ærlighed, Pålidelighed. Det er SM Solutions.

Kontakt Mig

Name:
E-mail:
Message:

 

SM Solutions - Technologies and credentials