Hvad er forskellen på mobil apps og mobil web apps?

Mange firmaer går med tanker om at få udviklet en app til iPhone, Android eller andre mobiltelefoner. Det er et område, der udvikler sig rigtig hurtigt, og selv for teknisk kyndige, kan det være svært at finde ud af hvad der er op og ned i junglen.

SM Solutions har stor erfaring i udvikling af mobil apps til alle mobile platforme, om det er iOS, (iPhone), Android, eller Windows Phone, har vi indgående kendskab til mulighederne.

Ofte er en traditionel app slet ikke den rigtige løsning for mange virksomheder. En traditionel app er platform specifik. Det betyder, at der skal udvikles en udgave til hver mobilplatform. Opdateringer skal også udvikles og vedligholdes særskilt til hvert system. Derfor kan apps være en dyr løsning, der ofte starter fra kr. 50.000 per platform og opefter afhængig af funktionaliteten.

De såkaldte mobile web apps tilbyder avanceret funktionalitet, virker ens på alle platforme, og er automatisk opdaterede hver gang. De skal heller ikke installeres via f.eks. App Store, men kan tilgås direkte ved at besøge en webadresse eller scanne en QR kode. Det er efterhånden meget få ting, man ikke kan opnå med en mobil web app, og de mange fordele kan hurtigt opveje de enkelte ulemper. Mobil web apps er meget billigere at udvikle og vedligeholde end deres traditionelle modparter.

Desværre er markedet for mobil web apps om muligt endnu mere ugennemskueligt end det øvrige app marked, hvilket primært skyldes, at det er så nyt, og at udviklingen går rigtig stærkt. SM Soluitons har medvirket til udviklingen af et specielt system til mobile web apps, som er det førende på markedet i forhold til at tilbyde funktionalitet der føles og opfører sig som en rigtig app - uden alle ulemperne. Mange der har fået mobil web apps demonstreret før, og som har afvist dem fordi de var for begrænsede, bliver overrasket når de ser hvilke resultater, vi kan opnå med dem.

Kontakt os i dag for gratis og uforpligtende rådgivning omkring mobil apps for jeres virksomhed.

Kontakt Mig

Name:
E-mail:
Message:

 

SM Solutions - Technologies and credentials